YLLÄPITOSIIVOUS

Ylläpitosiivous on sovituin väliajoin suoritettavaa siivousta, jolla siistitään päivittäisestä toiminnasta tullut lika ja tasopinnoille laskeutunut pöly. Ylläpitosiivouksen tavoitteena on ylläpitää toiminnan luonteen vaatima puhtaus- ja hygieniataso.

PERUSSIIVOUS

Perussiivousta tarvitaan, kun ylläpitosiivouksella tai harvemmin tehtävällä siivoustyöllä ei enää pystytä pitämään siivoustasoa sovitun puhtaustason mukaisena. Tavoitteena on tasokas, puhdas ja hygieniavaatimusten mukainen lopputulos.

TEHOSTETTU SIIVOUS

Siivouksen tavoitteena on ylläpitää tiloissa hygieenistä tasoa, jotta niissä voidaan asioida, oleskella ja työskennellä turvallisesti. Tehostetussa siivouksessa keskitytään enemmän kosketuspintojen puhtauteen ja se toteutetaan ylläpitosiivouksen lisäksi.

MAISEMOINTI- JA PIHATYÖT

Toteutamme erilaisia maisemointi- ja pihatöitä. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja suunnittelemme projektit yhdessä. Käytössämme on alan ammatilaiset ja nykyaikainen kalusto.

HUONEISTOJEN JA KIINTEISTÖJEN REMONTOINTITYÖT

Toteutamme laadukkaat huoneistoremontit ja kiinteistöremontit yksityisasiakkaille sekä yrityksille koko Uudenmaan aluella. Toteutamme sekä pienet pintaremontit että kokonaisvaltaiset huoneistoremontit. Meiltä löytyy alan osaavat ammattilaiset.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Linkedin Icon

Höyläämötie 1 D

00380 Helsinki

Y-tunnus: 2660337-9